آغاز هم نوایی

ارکستر ایستگاه در سال 1389 با سرپرستی مهدی نوروزی و تلاش تنی چند از فارغ التحصیلان موسیقی و آواز در تهران شروع به کارکرد. در ابتدا تعداد اعضای گروه از انگشتان دو دست تجاوز نمی‌کرد و اعضا مجبور بودند همزمان چندین نقش را در گروه ایفا کنند. ایده‌ی اولیه بر این اساس استوار بود که بتوان خلاء وجود یک ارکستر خصوصی مستقل حرفه‌ای را در فضای موسیقی کشور پر کرد. با تلاش چند ساله‌ی اعضا و بهره بردن از فرصت‌های به وجود آمده‌، ارکستر خصوصی ایستگاه از دل آن گروه در سال 1390 متولد شد. در سال‌های آتی ارکستر ایستگاه با رشد چشمگیر خود موفق شد با بزرگانی همچون ریچارد کلایدرمن در بخش بین‌الملل و ناصر چشم آذر اسطوره‌ی موسیقی ایران بر روی صحنه برود و با مشارکت در بخش نمایش‌های موزیکال مری پاپینز و عروس مردگان کیفیت خود را به جامعه موسیقی و نمایش عرضه کند. هم‌اکنون ایستگاه با شرکت در جشنواره‌ها، اختتامیه‌ها، جشن‌های سینمایی و هنری و همچنین تئاترهای موزیکال به جایگاه رفیعی در عرصه‌ی موسیقی و هنر ایرانی دست یافته است. در حال حاضر گروه بیش از 150 عضو شامل نوازنده، خواننده و آهنگساز ایرانی و بین المللی دارد.

رساله ایستگاه

با توجه به دیدگاههای جهانی درباره موسیقی و به دلیل ظهور و گسترش رسانه های جمعی در عصر حاضر و نقش آنها در ترویج موسیقی، امروزه موسیقی در کشور ما به یک مسئله فرهنگی متفاوت با گذشته تبدیل شده است. ما باید بدانیم دنيا در حال تحول و ترقي است و موسيقي جهان نيز همپا با اين پيشرفت ها در حال تغيير است. اگر دیدگاه علمی و کاربردی به موسیقی نداشته باشیم به یقین از قافله عقب مانده و قافیه را خواهیم باخت. اگر اجرا كنندگان موسيقي امروزه با موسيقي قانونمند و علمي آشنايي نداشته باشند نمي توانند در اعتلا و انتقال اصولي و صحيح آن موفق باشند و اجراهاي آنها نيز با توجه به تحولات صورت گرفته دلنشين و اصولي نخواهد بود.

نقش آفرینی بین المللی

گروه ایستگاه با رویکردی جهانی تلاش کرده است با استفاده از این زبان مشترک پیغام جهانی شدن نوازندگان ایرانی را به گوش همگان برساند. ایستگاه رساله اصلی خود را بازیابی جایگاه رفیع ایران در عرصه موسیقی جهانی و پر کردن خلا وجود یک تیم حرفه ای در این عرصه می داند. شناخت توانمندی های نوازندگان ایرانی در تمامی عرصه های موسیقی سالهاست که به اولویت گروه ایستگاه تبدیل شده است، در این راه با جذب بیش از 150 نوازنده توانسته ایم تبدیل به یکی از بزرگترین گروه های موزیکال ایرانی تبدیل شویم.

چشم انداز

تغییرات ناشی از صنعت کامپیوتر و اینترنت به‌طور کامل صنعت موسیقی را دستخوش تغییر کرده است. گروه موزیکال ایستگاه در تلاش است همگام با این تحولات و همطراز با بزرگترین ارکسترهای سمفونیک و گروه های کر جهانی در عرصه بین الملل شناخته شود و از این شهرت در راه های بشردوستانه استفاده کند. ما در ایستگاه بر این باوریم وظیفه موسیقی به عنوان زبان مشترک ملت ها این است که روح انسان ها را به یکدیگر نزدیک تر کند و اختلافات را از میان بردارد. ایستگاه هم اکنون با همکاری سازمان ملل پروژه های مشترک فراوانی را به اجرا در آورده است و از این طریق توانسته است به نشر پیام صلح جهانی کمک کند. معرفی اساطیر ایرانی در عرصه های بین المللی با اجرای پروژه هایی مانند”زنان شاهنامه” باعث آشنایی جهانی با فرهنگ اصیل ایرانی می شود که همانا هدف غایی موسیقی است. ما در ایستگاه تا زمانی که صدای صلح و آزادیخواهی ایرانی را به گوش تمام جهانیان نرسانده ایم از پای نخواهیم نشست.